IEC ESOL Sınavları

• Haberler
  • IEC ESOL Sınavları

IEC ESOL SINAVLARI

2021-2022 Eğitim Öğretim yılında üç kez uygulamayı planladığımız IEC ESOL sınavlarının ilki 16.10. 2021 tarihinde 4-8. sınıf öğrencilerimizin katılımıyla okulumuzda  gerçekleştirildi.

International Exam Centre ESOL sınavları, öğrencilerin dil ediniminde esas olan dört temel beceriyi ölçmektedir. Hedefimiz, öğrencilerimizin yabancı dil öğrenme sürecini ve gelişimini, uluslararası düzeyde görmek ve değerlendirmek, yıl boyunca öğretmenleri ile birlikte yürütecekleri çalışmaları planlamaktır.

En kaliteli ve en iyi  yabancı dil eğitimini vermeyi  amaçlayan kurumumuzun hedeflerine ulaşmasında bizlere destek olan,öğrencilerimizin çok güzel bir sınav süreci geçirmesine katkıda bulunan Exam Centre Kurucusu İsmet Karakuş’a ve sınav ekibine teşekkür ederiz.

Sınava giren tüm öğrencilerimizi kutluyor ve sene sonunda hedeflenen düzeye, şimdiden ulaşan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.