Yeni Eğitim Öğretim Yılında Uzaktan Eğitim Çalışmalarımız

• Haberler
  • Yeni Eğitim Öğretim Yılında Uzaktan Eğitim Çalışmalarımız

YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA UZAKTAN EĞİTİM ÇALIŞMALARIMIZ

Özel Tarhan Eğitim Kurumları olarak 24 Ağustos 2020 tarihi itibariyle uzaktan eğitim modelinin dijital ölçme değerlendirme yöntemleriyle öğrencilerimize durum tespit sınavı yapılmış, öğrencilerimizin hazırbulunuşluk seviyeleri belirlenerek bireysel ve grup çalışmalarıyla telafi programı uygulanmaya başlanmıştır. 31 Ağustos Pazartesi günü itibariyle tüm kademelerde sistemli bir şekilde başlattığımız “Google Classroom” uygulaması üzerinden gerçekleşen canlı derslerimiz yeni eğitim öğretim döneminde de güncellenmiş programlar ve dijital içeriklerle yüz yüze eğitim sürecine kadar devam edecektir.

Öğretmen, öğrenci ve veli iletişimi K12net sistemi üzerinden sağlanmaktadır.

Tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize sağlıklı ve başarılı bir eğitim öğretim yılı diliyoruz.