Geleneksel Pilav Günü

• Geleneksel Pilav Günü

GELENEKSEL PİLAV GÜNÜ

Geleneksel Pilav Günümüzde Mezunlarımız Özlemle Buluştu

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılının sonuna yaklaşırken Tarhan Kolejinin geleneği haline gelen ve her yıl düzenlenen Pilav Günü etkinliğimiz 29 Mayıs Pazar günü pandemi nedeniyle verdiğimiz iki yıl zorunlu aradan sonra büyük bir coşkuyla  gerçekleşti.

Okul atmosferinde mezun öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizi buluşturmak, mezunlarımızın geçmişlerini yad etmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen bu anlamlı güne katılım çok yoğun oldu.

Okulumuzun müzik grubunun söylediği şarkılar eşliğinde neşeli anların yaşandığı bu günde 50. yıl üzeri mezunlarımıza özel plaketleri takdim edildi. Ayrıca 50. yıl, 40. yıl, 25. yıl ve 15. yıl mezunlarımıza da TEMA Vakfı ile iş bilirliği yaparak her mezunumuz için bir ağacın dikildiğini belgeleyen sertifikaları dağıtıldı.

Geleneksel döner pilav ikramımızın ardından etkinliğimiz sona erdi.