99. Yıl Cumhuriyet Bayramı

Haberler

  • Anasayfa
  • Haberler
  • 99. Yıl Cumhuriyet Bayramı

99. YIL CUMHURİYET BAYRAMI

CUMHURİYETİMİZİN 99.YILI KUTLU OLSUN

Atatürk diyor ki: “Ellerinizde bilginin, hürriyetin ışığı. Avuçlarınız doğmak üzere olan bir çağa uzanmış. Bir evren kardeşliğinde çoğalacaksınız daha.”
Cumhuriyetimizin 99. yılını coşkuyla kutladığımız törenimizde öğrencilerimiz boyaya dokunup eserlerini sergilediler, müziğe dokunup cumhuriyeti marşlarla anlattılar, Anadolu’ya dokunup danslarıyla fethettiler kalpleri, şiirlere dokunup Atatürk’ü yaşattılar yüreklerde. 
BUGÜN DERSİMİZ: CUMHURİYET
Ortaokul öğrencilerimiz törenin ardından cumhuriyet konulu Kahoot bilgi yarışmasında keyifle yarışarak cumhuriyeti ve Atatürk’ü bir kez daha öğrendiler ve anladılar. 
CUMHURİYETLE GELEN GURUR
Ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen Cumhuriyet konulu şiir yarışmasında kalemiyle gönülleri fetheden tüm öğrencilerimizi tebrik eder, yüreklerinde cumhuriyet ışığının daima parlamasını dileriz. 
Dereceye giren öğrencilerimiz: Okul 3.sü 6/A sınıfından Deniz Eren POLAT, 2.si 8/A sınıfından Erhan Deniz MÜREKEPÇİ ve okul 1.si 7/B sınıfından Zehra GÖRMÜŞOĞLU’dur. Ayrıca Zehra GÖRMÜŞOĞLU Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen şiir yarışmasında eseriyle ilçe 2.si olmuştur. Madalya, ödül ve belgelerini Okul Müdürümüz Sayın Selda ARIN’ın elinden alan öğrencilerimizi bir kez daha tebrik ederiz. 
Fikri Hür, Vicdanı Hür, İrfanı Hür Türk Gençleri! 
Birinci vazifeniz Türk istiklal ve cumhuriyetini ilelebet korumaktır.  Muhtaç olduğunuz kudret damarlarınızdaki asil kanda mevcuttur.
CUMHURİYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN.