Cansen Erdoğan İle Söyleşi

• Cansen Erdoğan İle Söyleşi

CANSEN ERDOĞAN İLE SÖYLEŞİ

Avukat-Yazar Cansen Erdoğan Bu Sene de Tarhanlı Gençlerle Buluştu

Geçtiğimiz eğitim-öğretim döneminde de ağırladığımız Cansen Erdoğan, bu sene de hem bizleri hem de öğrencilerimizi uzmanlık alanı olan konularda bilgilendirdi. Çok yönlü bir kişiliğe sahip olan Cansen Erdoğan, avukatlık mesleğini yürütmenin yanı sıra uzun yıllardır Türkiye Haber Ajansı ve Milliyet gazetesi gibi çeşitli gazete ve dergilerde haftalık köşe yazıları yazmaktadır. Youtube kanalında alanında uzman ve tanınmış kişilerle çeşitli konularda sohbetler gerçekleştiren Erdoğan, ayrıca kitap yazmış ve geçtiğimiz yıllarda da televizyon programları yapmıştır.

Okulumuzda gerçekleştirdiği söyleşide sosyal medyanın yanlış kullanımı, siber zorbalık ve bunun hukuki yaptırımları, sosyal medya bağımlılığı, sosyal medyanın bizlere empoze ettikleri, z kuşağının özellikleri, dikkat etmeleri gereken durumlar ile ilgili bilgi ve birikimlerini hem bir avukat hem de bir anne bakış açısıyla öğrencilerimize aktardı. Bu noktada karşılaşmış olduğu siber suç ile z kuşağı davaları ve cezalarından örnekler verdi. Ayrıca geleceğin meslekleri hakkında da öğrencilerimizi bilgilendirdi.