Prep Show 2022

PREP SHOW 2022

Hazırlık sınıfı ve 9. sınıf öğrencilerimizle hazırladığımız “Prep Show”u yabancı dil bölümü öğretmenlerimiz ve drama öğretmenimiz Gizem Kaman’ın katkılarıyla gerçekleştirdik. Geceye terasta kokteyl ile başlandı ve burada öğrencilerimiz Lizge Çınar, Ege Akmanlı ve Orkun Balıkçıoğlu şarkılarıyla, Alexandra Dadyan baterisiyle ve Roni Sallacan gitarıyla konuklarımıza keyifli bir müzik ziyafeti vererek kokteylimizi renklendirdiler. Sonrasında konferans salonunda İngilizce olarak “Don Cristobita ve Dona Rosita’nın Trajikomedisi” oyunu sahnelenirken Almanca olarak Almanca öğretmenimiz Cavidan Duru tarafından yazılan “Uluslararası Bir Aile” adlı oyun sahnelendi. 9. sınıf öğrencilerimiz Alya Türe, Güneş Yeşilkök ve İpek Sayan “Hallo Lieblingsmensch” adlı şarkıyı seslendirdiler. Son olarak gece, hazırlık sınıfı öğrencileri ve öğretmenlerinin seslendirdiği “My Number One” adlı şarkıyla son buldu. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.