Başakşehir Kampüsü

Veli İletişimi

Veli Toplantıları

Genel Veli Toplanıları: Eğitim yılı başında akademik ve yönetsel içeriklerin paylaşıldığı veli bilgilendirme toplantısı ve her yarıyılda bir defa genel veli toplantıları yapılır. Genel veli toplantısında, veliler öğrencinin dersine giren tüm öğretmenler ile bireysel görüşme yapar.

Bireysel Veli Görüşmeleri:  Her çeyrek dönemde bir kez sınıf öğretmeni ve İngilizce öğretmenleri velileri ile yüz yüze bireysel görüşme yapar.

Haftalık Veli Bülteni

Her hafta sonunda yapılan etkinlikler ve çalışmalar, yazılı ve görsel olarak velilere sunulmaktadır.

Rehberlik Bültenleri

Ailelere çeşitli konularda bilgi vermek ve öneri sunmak için her ayın sonunda rehberlik bültenleri, velilerimize mail yoluyla gönderilmektedir.

K12 Net

Öğrenci ve velilerimiz ile elektronik ortamda bilgi paylaşımı yaptığımız internet sitesidir.  K12Net, bilgisayar, tablet ve akıllı telefonlar gibi tüm cihazlarda rahatlıkla kullanılabilen bir arayüze sahiptir.

K12Nette,

Velilerimize yönelik DUYURULAR,

Öğrencilerimize özel MESAJLAR,

Hafta içi ve hafta sonu ev çalışması ve ödevlerini takip edebileceği ÖDEVLER,

Okulda yapılan SINAVLARIN SONUÇLARI,

Öğrenci PROFİL BİLGİLERİ,

Eğitim öğretim döneminde resmi tatiller, veli toplantıları ve sınav tarihleri gibi bilgilerin paylaşıldığı AJANDA,

Öğrencinin okul içerisinde sağlık takibinin paylaşıldığı REVİR ZİYARETLERİ,

Velilerimizin öğretmenlerimiz ile görüşme yapabileceği tarih ve saat dilimlerinin paylaşıldığı VELİ GÖRÜŞME GÜNLERİ,

HAFTALIK YEMEK LİSTESİ, gibi modüller yer almakta ve öğrenci ve velilerimiz ile anlık paylaşımlar yapılmaktadır.