Resim Kulübü

Çalışmalarımız öğrencilerimizin kendilerini daha rahat ifade edebilmelerine ve iç dünyalarını yansıtabilmelerine olanak sağlar. Yetenek, esneklik, duyarlılık duyguları gelişir. Toplumsal olaylara duyarlı, kendine güvenen bireyler olarak hayatlarına devam etmeleri için desteklenirler.Atatürk’ün güzel sanatlara verdiği önemi kavrar ve çalışmalarına bu yönde devam ederler. Öğrencilerimizin karakalem, röprodüksiyon çalışmaları, tual üzerine akrilik boya, kil hamuru ile şekillendirmeler, karakter tasarımları ve ebru sanatı gibi her öğrencinin ilgi ve yeteneğine göre çalışma yapması ve sanatsal faaliyetlere katılımı resim atölyelerinde gerçekleştirilir. Okulun çeşitli bölümlerinde veya online platformda yapılan çalışmalar sergilenir.