Kars Kayak Kampı

KARS KAYAK KAMPI

2023 Geleneksel Kayak Kampımız Kars Sarıkamış’ta Yapıldı

Öğrencilerimizle birlikte her yıl ocak ayında gerçekleştirdiğimiz kampımız bu sene yaşadığımız deprem felaketi nedeni ile 16-19 Mart’ta “Sarıkamış Kayı Snow Otel”de yapıldı. Okul Müdürümüz Cengiz AKIN liderliğinde Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa BUDAK ve İngilizce Öğretmeni Sandra Akal eşliğindeki kafilemiz, Sarıkamış’ın sarıçam ve kristal karı eşliğinde, muhteşem havasında ve harika pistlerinde gönüllerince kayak yaparak güzel bir dört gün geçirdi. Kayak yapmanın yanı sıra Kars ‘ın tarihi köşelerinden Şehitler Anıtı, Kars Kalesi, Kafkas Cephesi, Katarina Köşkü, On İki Havariler Müzesi ve Peynir Müzesine de gidildi. Dört günlük aktivite sonunda öğrencilerimizin yüzündeki memnuniyet ve mutluluk, biz öğretmenler için en güzel hediye oldu.