Tarhan Uzaktan Eğitim

• Kurumsal
  • Sayfalar
  • Tarhan Uzaktan Eğitim

Uzaktan eğitim uygulamaları birbirlerinden kilometrelerce uzaklıkta farklı ortamlarda olan öğretmen ve öğrencilerin, birbirleriyle görüntülü ve sesli olarak etkili iletişim kurabilmelerini sağlamaktadır.

Özel Tarhan Eğitim Kurumları Bilişim Ekibi tarafından takip edilen TAR-UZEM (Tarhan Uzaktan Eğitim Merkezi) her kademede dijital iletişim sistemlerini kurmakta; öğretmen, öğrenci ve veli bilgilendirmelerini sağlamaktadır.

Google Classroom bir sanal sınıf uygulamasıdır. Öğretmenlerin kolayca ödev verip düzenlemesini, verimli bir şekilde geri bildirim sağlamasını ve öğrencileriyle kolayca iletişim kurmasını sağlayan bir uygulamadır. Google Classroom ile oluşturduğunuz sınıf üzerinden, ödev ve içerik klasörleri ile öğrenci ve öğretmen belgelerinin kullanıcıların google drive hesapları üzerinde düzenli bir şekilde depolanmaktadır.

Google Classroom ve Meet Nasıl Kullanılır?

Gmail hesabınız üzerinden gelen davetiyeyi kabul ederek derslere katılım sağlarsınız.

Google meet yardım için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz: