Liseler Arası Türkiye Kürek Şampiyonası 2019

2018-2019 Liseler Arası Türkiye Kürek Şampiyonası Sakarya'nın Sapanca ilçesinde yapıldı. Özel Tarhan Koleji öğrencileri,  başarılı bir performans göstererek turnuvaya damga vurdu. Yarışma sonucunda Olimpik 2000 metre Genç A 1X'de Emir AĞDAK Türkiye 3.sü, Deniz Küreği Genç  A 1X'de Can TÜRKSEVEN Türkiye 2.si, Deniz Küreği  Genç  B 2X'de Asır Selim AKKAYA ve Arda PİŞİRGEN Türkiye 3.sü, Kadınlar Deniz Küreği  Genç B 1X'de Zeynep Duru YALÇIN Türkiye 3.sü, Deniz Küreği Genç B 2X'de Elvan SEVGİ ve Buse ACAR  Türkiye 3.sü olmuştur. Bununla birlikte Genç A 2X'de Yahya Şura AKKAYA, Abdulkadir Kartal KARABULUT ve Genç B 2X'de Altay MERİÇ, Eren İNCEKARA, Ege TOLAY ve Tola ASAN özverili ve sportmence performans göstererek takım şampiyonluğuna önemli katkı sağlamıştır. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.