Tarhan Koleji

Beden Eğitimi

Beden eğitimi dersinde öğrenciler sadece fiziksel olarak değil aynı zamanda sağlıklı beslenme, yaşam boyu spor, ekip çalışmaları gibi konularda da kendilerini geliştirme fırsatı bulmaktadırlar.

Her yıl okulumuzun açılmasıyla birlikte öğrencilerimiz arasında yapılan seçmelerle okul takımlarımız oluşturulmaktadır. Okul takımlarımıza seçilen öğrencilerimize "Tarhan Koleji Okul Takımı Lisansı" çıkartılmaktadır. Tüm takımlarımız Beyoğlu ilçesinde yapılan ilçe turnuvalarına ve İstanbul genelinde yapılan okullar arası il turnuvalarına, bu müsabakalarda dereceye giren takımlarımız ise bölge müsabakalarına ve Türkiye şampiyonalarına katılmaktadır. Ayrıca Okulumuz 2017 yılında Deniz Küreği sporuna başlamış ve kısa zaman diliminde sırasıyla Türkiye 1.si ardından Türkiye 3.sü olup büyük başarılara imza atmıştır. Okulumuz kürek antrenmanlarını profesyonel düzeyde yapıp Türkiye Kürek Federasyonuna başarılı sporcular kazandırmaktadır.