Liseler Arası Türkiye Kürek Şampiyonası

Türkiye Şampiyonasından Madalyalarla Döndük

T.C. Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Türkiye Kürek Federasyonunun  Sapanca’dadüzenlemiş olduğu Liseler arası genç erkek ve genç kız A ve B bireysel kategoride Türkiye şampiyonasında okulumuz öğrencileri madalyaları toplayarak şampiyonaya damgasını vurdu. Sene boyunca süren antrenmanlarının karşılığını, 21 okul ve 109 sporcunun katıldığı şampiyonada 2 altın, 2 gümüş ve 2 bronz madalya kazanarak aldılar. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Genç erkek A    2 x kategorisinde   Arda Pişirgen/Ömer Kaan Yücel Türkiye 1.si

Genç kadın A    1xkategorisinde   Ece AroğuzTürkiye 3.sü

Genç kadın A     2x kategorisinde  Nehir Akdemir/Ece AroğuzTürkiye 1.si

Genç kadın A     2x kategorisinde   Ceren Değirmenci/Esma Nur Yılmazkurt Türkiye 2.si

Genç erkek B    1x kategorisinde    Aras MesropyanTürkiye 3.sü

Genç erkek B    2x kategorisinde    Halit Orkun Balıkçıoğlu/Miraç Tuğra Demir Türkiye 2.si olmuşlardır.

Türkiye şampiyonasında ilk 3  dereceyi saniyelerle kaçıran öğrencilerimiz,

Adnan Canpars Aksoy, Kağan Ömer Yılmaz, Aras Ahmet Yeşiltan, Arslan Efe Korkmaz, Ege Duman,

Thor  Hakan Emiroğlu ve Oğuz Erinan’a  gösterdikleri çabadan  dolayı teşekkür ederiz.