Tarhan Koleji

Projelerimiz

Türk Kültürünün Kilometre Taşları

Sanat, bilim, edebiyat gibi alanlarda dünya çapında adını duyurmuş değerlerimizin yaşamlarını konu alan projeleriyle öğrencilerimiz sunumlarını gerçekleştirir. Sınıf ortamında kültürel değerlere değinilirken öğrencilerimizin birbirlerine sordukları sorularla eleştirel bakış açılarını geliştirmelerine katkı sağlanmış olur.

TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması

TÜBİTAK-Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığınca ortaokul 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrenimine devam etmekte olan öğrencileri temel, sosyal ve uygulamalı bilim alanlarında çalışmalar yapmaya teşvik etmek, çalışmalarını yönlendirmek ve mevcut bilimsel çalışmalarının gelişimine katkı sağlamak amacıyla ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI düzenlenmektedir. Bu yarışmaya öğrencilerimiz ile katılım sağlamaktayız.